Botó Contacta amb Badaweb

Rambla de Florida Blanca - Foto denúncia

Rambla de Florida Blanca

Autor: 5039Publicada: 01.07.12Lloc:

Fotografía de Rambla de Florida Blanca

La Rambla de Florida Blanca, tiene pocos años de inaguraciòn, pero los constantes desperfectos que se generan y la poca atenciòn que se les dà, hace que cada dìa que pasa, el desperfecto sea mayor y màs caro de reparar, donde se desprendiò y rompiò una placa de granito, ahora ya llevamos dos..........

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

 • #1 mascalvin, diu:
  03.08.12

  A fecha de 3/08/12. ahora son 3 las losas rotas.......continua para bingo

 • #2 mascalvin, diu:
  23.10.13

  A fecha 23/10/2013, sigue la el desperfecto todavìa, màs grande claro, las racholas se siguen desprendiendo, ùnicamente se a tapado la luz con una rejilla metàlica para no electrocutarte," la reposiciòn, reparaciòn parece una utopìa", ¡que màs dà asì ya queda bonito! y ! barato ¡

 • #3 mascalvin, diu:
  23.10.13

  Sr. mederador, haber si quitamos estos comentarios spams, que me estàn tocando los guevos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Rambla de Florida Blanca"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat