Botó Contacta amb Badaweb

plaça marinada - Foto denúncia

plaça marinada

Autor: 5046Publicada: 20.06.11Lloc: plaça marinada de badalona

Fotografía de plaça marinada

Aquest es l'estat en el que es trova la Plaça Marinada de Badalona, just al costat de la Pista Iris. Les rajoles estan trencades esquerdades i aixecades. Els bancs estan també trencats, però el mes perillos de tot es que n'hi ha un que li falta un llistó i ha quedat un tros clavat al mateix banc que està astellat i els nens o adults que hi poden seure es poden fer molt mal. Aquest es el meu cas, al meu fill de 2 anys el vam haver de portar corrent a Can Ruti perque es va entrevancar amb una rajola trencada i va topar contra aquest banc...porta tres punts cosits i tot l'ull dret amb un hematoma. Fa molts anys que aquesta plaça es trova en pèsimes condicions i ningú hi posa remei

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "plaça marinada"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat