Botó Contacta amb Badaweb

- Foto denúncia

Autor: 5029Publicada: 08.09.10Lloc: Sant Roc

Fotografía de

Tots sabem que el barri de sant Roc és un dels mes marginats a badalona,que no tenim capo tipus de seguretat,ja que quan truques a la policia perque els veins s'estan fins les tantes al carrer fent soroll i amb criatures petites que ja aurien de estar dormint,la seva contestació es que no poden venir a aquest barri només amb un coche han de venir amb tres i per això no venen,sino que tambe es dediquen a fer-nos passar per mitg de la carretera ,ja que han tancat el pas de peatons i uns bons metres de vorera i ens fan pasar pel mitg de la carretera sense cap tipus de seguretat posant les nostres vides en perill.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre ""

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat