Botó Contacta amb Badaweb

SOC L'AMO DEL CARRER - Foto denúncia

SOC L'AMO DEL CARRER

Autor: 5003Publicada: 23.03.10Lloc: CARRER IRIS

Fotografía de SOC L'AMO DEL CARRER

Hola, sóc la furgoneta d'un veí que sempre estic aparcada aquí, m'agradaria no molestar a la gent minusválida i mares amb cotxet que passen cada dia a la mateixa hora i sempre hem troben aquí, però el meu amo que per cert viu just al devant i té el magatzem just al costat meu, es veu que no pensa igual que jo, ja ho sé és un incívic i no mira per els demés perque ell està a casa seva tranquilament oblidanse de que hi ha gent que potser si el veies li diria quatre paraules i amb totat la raó del món.
No truqueu a la grua, que no passa mai per aquí, encara que sel's avisi, ni la guardia urbana que quant pasa no hem veu mai dec ser molt petitona.........

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 rubia, diu:
    17.05.10

    He visto vuestra protesta sobre la furgoneta y estoy de acuerdo porque eso no se puede hacer aparcar donde cada uno quiera.

  • #2 graciosa, diu:
    17.05.10

    desconido estoi de acuerdo con no perjudicar a los imbalidos

  • #3 corre camino, diu:
    17.05.10

    Me perese muy bien

  • #4 claudio, diu:
    20.03.11

    la grua solamente pasa donde sabe que puede cobrar....ya me entiendenuse

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "SOC L'AMO DEL CARRER"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat