Botó Contacta amb Badaweb

Containers de matèries plàstiques - Foto denúncia

Containers de matèries plàstiques

Autor: 4895Publicada: 23.06.09Lloc: Badalona Montigalà

Fotografía de Containers de matèries plàstiques


La majoria de contàiners de matèries plàstiques de Badalona són com el de la foto, és a dir, amb un forat petit pel tipus de bossa que fem servir a casa. Els que optem pel reciclatge, ens trobem que quan hem de ficar la brossa al container, ens barallem "literalment" amb aquesta per que no hi cap, i la majoria de gent opta per deixar-la al terra o en detriment de tot el procés de reciclatge, ficar-la al container de residus genèric (verd).
Aprofito  per reclamar contàiners de reciclatge de matèries orgàniques a les zones on encara no han arribat.
Gràcies.

panerai replica https://www.pamfans.com

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

 • #1 reciclar........., diu:
  03.07.09

  Me parece muy bien que los quejeis;pero aber desde que empezamos a tener los comtenedores no Ha vajado las cosas reciclada . Por favor instituciones politicas y justicia eso me precupa quien se esta quedando los beneficios que no esta disponiendo el puebro soberano . RESPETO AL PUEBLO ..ANQUE NO ESTA MUY UNIDO

 • #2 antonio, diu:
  04.07.09

  dejen de parlamentar y trabajen de una vez por el pueblo soberano creo que ya ba siendo hora que alguien trabaje un poquito.

 • #3 nsoler, diu:
  04.07.09

  Jo estic força d'acord amb la teva fotodeúnica, mvelas26. El disseny dels contenidors de reciclatge -especialment el de plàstic- no és del tot funcional i es fa difícil introduir la bossa.

 • #4 reciclador, diu:
  30.01.10

  Pel que veig a la foto, per aquests forats tan petits del contenidor no només no hi caben les bosses amb els plàstics per reciclar, sinó que a sobre el contenidor és ple ! Acostuma a passar tot sovint que als contenidors de reciclatge de Badalona sempre són plens, i axiò fa que es recicli menys del que és podria. Però el més important: creus que deixant la bossa amb els teus plastics al terra davant del contenidor fa que siguin reciclats ? Si t'hi fixes, de tant en tant, passa un camionet de l'Ajuntament a recollir tot el que està fora dels contenidors, agafen tant plàstic, com paper, com rebuig, qualsevol cosa que estigui pel terra, ho carreguen tot barrejat al camió i marxen. Creus que després del teu esforç per separar per reciclar, seran reciclats els teus plàstics ? La resposta és, malauradament, NO.

 • #5 desdemona, diu:
  01.06.10

  Teniu rao, despres de que ens esforcem a reciclar, arribas i et trobes que esta tot ple i molta gent ho deixa al terra, altres o tiran a les emcombreries, pero el pitjor es cuando pasan els que nateixen i ho fiquen tot al mateix contenidor. Lo mateix fan el que recullen els plastics que si es cauen o hi han al terra esl tiren a les escombreries normals.
  Avegades et plantejes perque recicles si total ells ho tiren tot al meteix joc. I a sobre nomes pasan dos cops a la setmana cuan deurien pasar molts mes.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Containers de matèries plàstiques"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat