Botó Contacta amb Badaweb

obstacle molt perillós - Foto denúncia

obstacle molt perillós

Autor: 4856Publicada: 19.04.09Lloc: passeig marítim Badalona

Fotografía de obstacle molt perillós



Al passeig marítim de BDN hi ha un obstacle tan perillós com curiós que encara estigui present. Són les restes d'una instal·lació de l'Àrea d'esports de l'ajuntament que antigament i de forma molt anecdòtica(segur!!) els esportistes feien servir. Ara, destrossada, només pot servir per a provocar alguna desgracia.

De fet, sé d'un cas com a mínim, que va resultar lesionat de peus i cara en topar contra aquest obstacle tot fent footing. Resulta curiós, no??

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 anonim, diu:
    03.06.09

    que malamennnnnnnnnnnnnnn aixo no pot serrrr!!!!!!!!!!

  • #2 X, diu:
    21.06.09

    Per menjarte això amb els peus i amb la cara on has de mirar??:S

  • #3 Increible, diu:
    18.01.10

    Es vergonzoso, hoy en dia no puedes ir por la calle, esta llena de pisos, coches, y humanos que no deberian ir por la calle porque cuando camino voy mirando las nubes y puedo tropezarme con ellos

  • #4 Josep, diu:
    30.01.10

    Es cert ! Fa anys que vaig pensar que era un autèntic perill, és molt fàcil ensopegar-hi i està en un lloc per on hi passeja moltíssima gent. Encara no ho han tret ? Increible.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "obstacle molt perillós"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat