Botó Contacta amb Badaweb

El cross de Baldomer Solà - Foto denúncia

El cross de Baldomer Solà

Autor: 1Publicada: 21.05.08Lloc: Carrer Baldomer Solà

Fotografía de El cross de Baldomer Solà

L'altre dia, anant cap al camp de la penya pel carrer Baldomer Solà (per la vorera de la dreta), ens vam adonar de que els arbres, amb el temps creixen.

I de vegades, creixen tant, que aixequen fins i tot les voreres.

Ja sigui pels vianants que passen cada dia per aquest carrer amb cotxets o cadires de rodes, o ja sigui pels pròpis arbres: per què no s'arregla el problema.

Seriosament, el carrer Baldomer Solà, hi ha trams que sembla una pista de cross.

AFEGIT: Al més de Juliol, l'Ajuntament va arreglar (i molt bé) un tram del carrer. De fet va ser una de les illes. Ara només en falten 2 més, però no sé per que no van acabar la feina.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Seguiment

  • #1 Badaweb.com, diu:
    30.04.09

    Sembla que l'Ajuntament s'ha decidit a arreglar, no només les voreres, sino tot el carrer, i ha iniciat unes obres que segons el cartell duraràn 8 mesos.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "El cross de Baldomer Solà"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat