Botó Contacta amb Badaweb

Caducitat de les plaques dels Guals - Foto denúncia

Caducitat de les plaques dels Guals

Autor: 1Publicada: 21.05.08Lloc: A tota badalona

Fotografía de Caducitat de les plaques dels Guals

A cap placa de Gual que hagi vist a Badalona, hi figura el darrer any en que ha estat pagat l'impost que cobra l'ajuntament.

D'aquesta manera, em sembla que hi ha molta gent que s'aprofita de que en el seu dia li van posar la placa, i potser ara tenen el gual gratis.

A més de totes les zones blaves de la ciutat, hi ha gent que té guals. Els que no tenim gual, cada cop ho tenim pitjor per aparcar.

Per què l'ajuntament no envia una enganxina no piratejable a tots els propietaris de guals per tal de que s'enganxin cada any a les plaques on posa "ANY"?

O per què no es publica a la web de l'ajuntament un llistat dels numeros d'expedient que estàn al corrent de pagament?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Seguiment

  • #1 Badaweb.com, diu:
    10.07.08

    Srs. del Servei d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Badalona.
    Els hi remetem la queixa que ens fan arribar a Badaweb.com sobre la Caducitat de les plaques dels Guals.
    Tenen tota la informació en aquesta plana: www.badaweb.com/foto-denuncia/index.php?sec=veure&id=3
    Fins al moment, 37 ciutadans de Badalona han secundat la mateixa denúncia, i 7 persones n'han fet comentaris.
    Els hi fem saber que aquest mateix missatge que els hi estem enviant, quedarà publicat a la nostra web per a poder-ne fer un seguiment, i que quan vostès ens contestin també ho publicarem a la mateixa plana , per tal que tothom pugui saber si s'ha resolt o no la denúncia.
    Atentament
    L'equip de Badaweb.com

  • #2 Badaweb.com, diu:
    10.07.08

    Bon dia,
    L'Ajuntament de Badalona ha rebut el vostre missatge via correu electrònic, el qual ha estat traslladat al departament corresponent, que s'encarregarà de fer les gestions oportunes i de posar-se en contacte amb vosaltres, si fos necessari, en un termini de 30 dies.
    Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos i posar-nos a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.
    Badalona,
    Departament d'Atenció Ciutadana Pl. Assamblea de Catalunya, 9-12   08911 Badalona Tel. 93 483 29 20   Fax. 93  483 28 27 sac@badalona.cat

  • #3 Badaweb.com, diu:
    22.09.08

    Srs. del Servei d'Atenció al Ciutadà:

    Ens posem en contacte amb vostès per tal de que ens facin saber si és que el departament corresponent, ha estimat inoportú contestar a la FotoDenúncia que els hi vam fer arribar el dia 10/07/2008, respecte a la caducitat de les plaques dels guals de Badalona.

    Com que ens van  dir que ens contestarien alguna cosa al cap de 30 dies, i ja n'han passat 70, ens agdararia que ens confirmessin que aquesta queixa no ha caigut en sac buit.
    Atentament
    L'equip de Badaweb.com

  • #4 Badaweb.com, diu:
    22.09.08

    Bon dia,
    L'Ajuntament de Badalona ha rebut el vostre missatge via correu electrònic, el qual ha estat traslladat al departament corresponent, que s'encarregarà de fer les gestions oportunes i de posar-se en contacte amb vosaltres, si fos necessari.
    Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos i posar-nos a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.
    Badalona,

  • #5 Badaweb.com, diu:
    29.09.08

    L'Ajuntament de Badalona ens diu el següent:

    Benvolguts, 

    Des del Servei d'Atenció al ciutadà ens fan arribar el vostre missatge, que fa referència a la caducitat de les plaques de gual. Feta la consulta als tècnics de la Regidoria informen que:

    Les plaques de guals no tenen caducitat. És el propietari del gual qui sol·licita a l’Ajuntament una nova placa, en cas que la seva estigui molt deteriorada. Per poder sol·licitar-la caldrà presentar el rebut vigent pagat i la placa antiga. 

    Esperem haver resolt els vostres dubtes, i agraïm el vostre interès i col·laboració. 

  • #6 Badaweb.com, diu:
    29.09.08

    Doncs sentim molt dir-vos que els dubtes que tenia la persona que ha plantejat la denúncia, no sembla estar resolta, ja que en cap moment, es referia a l'estat de les plaques dels guals, sino al fet de si han estat pagats els impostos per a gaudir dels drets que et suposa tenir un gual.

    Voleu dir que els tècnics de la Regidoria han llegit bé el que reclamava aquest ciutadà?

    Atentament

    L'equip de Badaweb.com

Comentaris

  • #1 Pedro Ramirez, diu:
    21.05.08

    No podría haberlo expresado mejor !

  • #2 Olga, diu:
    23.05.08

    pues tiene toda la razón es imposible, hay calles con 3 y 4 seguidos

  • #3 jonathan, diu:
    26.05.08

    Si se pudiera hacer un seguimiento de las placas de los vados, seguramente saldrían placas que están en una zona en la cual hubo en su día un vado activo y luego ves que en dicho vado no se aprecia ni la entrada ni la salida de ningún tipo de vehículo. Otra situación que me crea impotencia a la hora de buscar aparcamiento con mi vehículo es cuando encuentro sitios por Badalona y me encuentro un taller de reparación de vehículos que lleva cerrado meses y meses , y aún conservan la placa de vado. Igual que cuando una persona estaciona su vehículo en una zona azul se ve reflejado en el resguardo el día y la hora máxima de estacionamiento, en los vados tendrían que visualizarse el año máximo que tienen que renovarse, como por ejemplo la pegatina de la ITV.

  • #4 andreu, diu:
    16.06.08

    Si no te l'any de l'expedient, no es un gual legal, per tant es pot aparcar sense que et puguin multar

  • #5 roser, diu:
    17.06.08

    quan estas buscant aparcament no veus l´any des del cotxe, només veus la placa i passes de llarg per això penso que l´ajuntament s´hauria de molestar en anul.lar les plaques tapant-les amb un distintiu de l´ajuntament o senzillament treient-les

  • #6 Fran, diu:
    25.06.08

    El ayuntamiento ya te da la placa directamente sin numero de año y te tienes la tienes que colgar tu. Asi que ni pensar que tengan que venir a quitarla sino paga alguno ese año

  • #7 JOAN, diu:
    25.06.08

    Pues solo comentar que en algunos ayuntamientos, no solo las retiran ellos sino que... ATENCION una vez retirada, la grua municipal tras un aviso de falta de cobro, deposita un bloque de cemento de 500 a 1000 Kg el el vado para que el usuario no pueda entrar/sacar el coche si no paga el recibito anual, al menos a la gente que no paga vado no le entran ganas de mantener la placa colgada.

  • #8 ENRIQUETA, diu:
    29.08.08

    Hola jo tinc gual i estic d'acord amb vosaltres "qui no pagui que no tingui dret a gual, pero aixó també serveix a tota la gent que tot i veien un gual aparquen devant i si s'estalvien 1/2 hora o més es queden tan amples. No crec que la solució sigui cridar a la grua sino tenir una mica de civisme i no estalviar-se pagar un parking o zona blava per la cara.

  • #9 francisco, diu:
    05.09.08

    coincido con lo de la pegatina de actualizacion del año no creo que sea tan costoso el importe de esta , y de hecho las he visto en otros municipios , pero claro olvidaba que en badalona lo importante es recaudar que gran negocio el de los vehiculos , y como bien dice Joan lo de los bloques de cemento estaria bien solo tiene que aprobechar la grua cuando va de vacio para ponerlos al fin y al cabo son vehiculos que paga el contribuyente para el servicio del mismo

  • #10 Laura, diu:
    17.09.08

    A mi m'han comentat que si no posa l'any, no et poden multar ja que s'entén que és impossaible saber si el gual està pagat o no, és correcte?

  • #11 sara, diu:
    17.09.08

    sí, si no posa l'any al cartell del guales pot aparcar ja que no indica que el gual sigui vigent.

  • #12 ngm, diu:
    23.09.08

    Així, si jo aparco davant d'un gual sense data de venciemnt especificada i el "propietari" truca a la grúa i s'enduen el meu cotxe, que hauria de fer?

  • #13 lluna, diu:
    19.10.08

    os esteu queixant, menys una senyora, tots els que estic segura que no teniu gual i l'unic que os interesa es saber si els que el tenim paguem o no. Cada dia surto a la mateixa hora del meu gual, i no hi ha dia que no tingui un cotxe devant i mai, mai he cridat a la grua, m'he anat passejant per les botigues del carrer per buscar al propietari. Aixo es just? menys preocuparnos de si paguem o no guals i una mica mes de respecte pels qui el tenim

  • #14 joan, diu:
    21.10.08

    hi estic d'acord, potser ja es hora que l'ajuntament retiri totes les plaques que no són vàlides ja que això perjudica a l'hora de buscar aparcament. El meu veí del carres cervantes te dos guals caducats però ningú que no ho sapiga a parca, estic parlant d'uns 10m de borera.

  • #15 Oscar, diu:
    01.12.08

    tinc una pregunta!!rnrnAlgú s'ha parat a preguntar a algun Guardia Urbà si tenen cap sistema de control sobre aquest fet ????rnrnSi no tinc malament entés... en el moment que l'ajuntament detecta que un gual es impagat, una unitat de la policia municipal ha de retirar-li la placa.

  • #16 Adrià, diu:
    22.12.08

    Doncs, sinó trobeu aparcament, pagueu aparcament, que els que tenim gual paguem impostos per això, no ens ho donen gratis!

  • #17 Prue, diu:
    13.01.09

    Conec perfectament el tema del guals, si més no el sistema. Tos els gual que hi ha placa estan donats d'alta, estigui malmesa o no. L'Ajuntament porta un control perfecte. Si el propietari del gual no paga l'impost l'ajuntament s'encarrega de passar-lo a executiva i seguidament a embargar les comptes. Quan una persona es dona de baixa la primera cosa que se'ls hi demana és la placa i reposar el carrer tal com estava. A mi, per altra banda, em fa gràcia la gent que fa us d'un gual sense haber-se donat d'alta de la llicencia pertinen i per tant sense placa. S'aprofiten de viure en un carrer de vianants, on ja de per sí, no és pot aparcar. I aquests senyors/res que??? uns paguen i els altres no???. Soc conscient que hi ha molts parquings però quan algú és fa una casa a Badalona, si no ho tinc mal entès, l'Ajuntamentéls obliga a fer un garatge.

  • #18 abelard, diu:
    18.02.09

    Por lo que he leido es un tema muerto. no interesa.
    Saludos

  • #19 jaume, diu:
    16.05.09

    Y ademas....las plazas reservada para minusvalidos....tambien hay picarescas.....aparcan los familiares,,,,y el titular esta en una residencia, sin carnet, o es anciano ,o fallecio y se aprovechan los hijos....incivismo claro.....zona reservada, coche identificado y que de verdad sea para quien corresponda,,,,nooooo,,gente sin escrupulos...por favor,,,,fijaros y ya vereis,,,

  • #20 yolanda, diu:
    06.05.10

    después de las reformas realizadas por el ayuntamiento de badalona en el barrio de Artigas, hemos pasado en la calle Simancas de poder aparcar 30 coches a aparcar 13, media calle está llena de vados, y convencida de que la mayoria de ellos no los pagan.
    Si ya nos lo ha puesto dificil el ayuntamiento a los vecinos de Artigas, creo que debería de quitar las placas de ayuntamiento que no esten vigentes o el dia de pago.

  • #21 ELENA, diu:
    17.02.11

    Estoy totalmente de acuerdo en que las placas de vado lleven la fecha de caducidad ya que hay muchas de ellas que estan tan desgastadas y descoloridas que ni se ve que sea un vado y tampoco tienen pintado el bordillo de la acera en amarillo, pero sin embargo viene la grua y se lleva el coche. Os lo digo por experiencia propia.
    Y me dijo el de la grua cuando fui a recoger el coche que si el propietario del vado solicita la retirada del vehiculo lo puede hacer presentando el recibo conforme esta pagado. No importa que sea ilegible la placa y que no esté señalizado, eso es algo que deben hacer los propietarios o titulares del vado, pero no está penalizado. PARA QUE SI LE SIRVEN DE AYUDA AL AYUNTAMIENTO PARA RECAUDAR PRIMERO CON LA GRUA Y LUEGO CON LA MULTA.!

  • #22 DORIS, diu:
    15.03.11

    En mi calle hay un vado que está dado de baja desde enero del 2011.
    El ayuntamiento le dijo al dueño que pintara el bordillo de color gris.
    Después ya pasarían ellos a quitar el vado, pero aun está colgado en
    la pared.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Caducitat de les plaques dels Guals"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat