Botó Contacta amb Badaweb

Papereres plenes - Foto denúncia

Papereres plenes

Autor: 4637Publicada: 20.05.08Lloc: Barri del Centre

Fotografía de Papereres plenes

No m'agrada la brutícia que sovint trobo al barri del Centre de Badalona, prop d'on jo visc. Molt sovint les papereres estan plenes i no s'hi pot llençar res...

Penso que el problema és conseqüència de la manca de civisme d'alguns ciutadans (que llancen els papers al terra enlloc de fer-ho a les papereres), però també de l'Ajuntament, que segurament hauria de reforçar els serveis de neteja en aquesta zona.

Les fotos les vaig fer un matí qualsevol, i corresponen al carrer de Mar (cantonada Ribas i Perdigó), i a l'avinguda Francesc Layret (davant del BBVA).

Què n'opineu de tot plegat?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 Ricard, diu:
    20.05.08

    Certament hi ha força deixadesa. Si a més a més les fotos són de matí encara em sembla pitjor !

  • #2 Manel, diu:
    20.05.08

    Si, el tema del reciclatge és el que té ... Les infrastructures modernes que s'instal·len a alguns llocs de la ciutat, porten per contra que no les buiden amb la assiduitat que caldria.

  • #3 Gerard, diu:
    02.09.08

    Soc conscient de la importancia del reciclatge i per aixo soc dels primers en reciclar, però quedo sorpres al veure que moltes vegades els contenidors son plens i les escombreries per reciclar estan al voltant dels contenidors gracies al pobre servei de recollida del ajuntament i la manca de contenidors. Pero quedo esgarrifat, quant veig al servei de neteja dels carrers que agafan aquestas deixalles per reciclar i les dipositen al contenidor de materia organica ( señor i si no que fan amb elles si els contenidors de reciclatge son plens ). Señor alcalde : fins on he de arrivar !!!. Passi pel seu barri de Bufala o si mes no, parli amb els seus empleats de la neteja de carrers ( no cal mes ). Per fer les coses nomes cal voluntat ...

  • #4 Jordi, diu:
    03.09.08

    Es insultant que ens demanin comportament cívic i que reciclem però els serveis de neteja de Badalona no buiden els contenidors (justament els moderns de Francec Layret que surten a la foto) amb suficient frecuència i els qui separem el paper/cartró ens trobem carregats, al carrer i sense posibilitat de utilitzar les papereres per que estàn plenes! Em fa vergonya ser badaloní.

  • #5 Carles, diu:
    17.09.08

    Jo tinc a prop de casa els contenidors de reciclatge al carrer Lluís Companys, tocant la placeta, i realment és que els contenidors pan pena. Estan SEMPRE plens i hem de deixar les deixalles al carrer al voltant dels contenidors ja que estan a rebossar. Els que buiden els contenidors ho veuen cada dia! com és que no ho miren de solucionar?
    Per què fa anys que els contenidors no donen abast i no se'n posen més per solucionar-ho?????

  • #6 Giorgios Papaloukas, diu:
    12.08.10

    A més a més de tot això algí pot explicar-me ¿per qué no tenen un pedal els contenidors de brosa per no ficar la mà l'ança que es tota bruta? Qui va encarregar la compra d'aquestos tipus de contenidors es va lluir.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Papereres plenes"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat