Botó Contacta amb Badaweb

Poca feina

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
rcb
30.12.2005 a las 17:30:14
Poca feina

Hola, sóc una treballadora de l'RCB, no m'he pronunciat mai, però ara, quan s'ataca directament la meva feina i la dels meus companys, em veig obligada a parlar. No penso tolerar que ningú de fora (i si és de dins encara ho trobo més lamentable) qüestioni la meva feina, digui que no es parla de Badalona. A RCB es parla gairebé SEMPRE de Badalona, excepte quan estem de vacances, que hi ha ràdioformula. Lamentable que en tota una setmana no soni res més que música? Sí, però a tots plegats ens agrada tenir vacances, oi? Doncs ja està. Crec que els que cada dia estem allà, treballant més de 8 hores no ens mereixem el maltracte de persones que no tenen cap altra feina més que fotre's amb TVB i de retruc amb RCB. A Badalona hi ha mil temes a comentar, MIL, mil i més, no fotem, sius plau! Sobre TVB no em posiciono, perquè no hi treballo directament, sí que defenso a tots els meusb companys que cada dia estan al peu del canyó.

#1
calçotets
30.12.2005 a las 22:31:12
Poca feina

escolta reina un servei public no te pas vacances, el que s'ahuria de fer es torns per que tots las tinguesiu sense deixar de fer la patetica porgramacio

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat