Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • PSC i ICV aproven una moció perquè les entitats juvenils tinguin els mateixos ajuts que l'any passat

PSC i ICV aproven una moció perquè les entitats juvenils tinguin els mateixos ajuts que l'any passat

Publicada: 25.04.2012Secció: Política

Tot i el vot contrari del govern del Partit Popular, els grups municipals de PSC i Iniciativa Verds Esquerra Unida han aconseguit aprovar una moció en què es demana que les entitats juvenils tinguin els mateixos ajuts que l'any passat. En el text aprovat amb l'abstenció de Convergència i Unió, es garanteix la continuïtat del projecte Vadejoves i es demana transformar el concurs d'adjudicació per un sistema de convenis. L'aprovació d'aquesta moció ha coincidit amb una concentració dels membres dels casals de joves de Badalona a la Plaça de la Vila com a protesta per les retallades en els projectes juvenils que duen a terme les entitats. Víctor Cussó, de la Mussara, lamenta que el govern local vulgui canviar un model juvenil que funciona des de fa 30 anys. Tot i l'aprovació de la moció, recordem que en el pressupost aprovat aquest dimarts definitivament es preveu una retallada als projectes juvenils que es porten fent fins ara a la ciutat.

A banda de les entitats juvenils, la Plaça de la Vila ha tornat a ser escenari de protestes contra les retallades per part d'entitats com Badalona Es Mou i Badalona Indignada.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat