Botó Contacta amb Badaweb

Àlex Pastor, nou primer secretari del PSC a Badalona

Publicada: 26.03.2012Secció: Política

Àlex Pastor és el nou primer secretari del PSC a Badalona en substitució de Jordi Serra. Aquest divendres s'ha renovat més de la meitat de l'executiva de l'agrupació local incloent dirigents de perfil més jove en els càrrecs més importants. Finalment Pastor ha obtingut una majoria del 93% a l'assemblea socialista després que Josep Duran reitrés la seva candidatura.

Àlex Pastor és el nou primer secretari del PSC a Badalona després que Jordi Serra ocupés el càrrec durant 15 anys. El nou líder del partit té 32 anys i és tècnic de Recursos Humans. A banda de Pastor, el nou secretari d'organització, Ruben Guijarro, compta també amb trenta anys. En el seu discurs, Pastor s'ha marcat com a repte aprendre dels errors per recuperar l'alcaldia de Badalona. Ara que el líder del partit i el del grup muncipal no seran la mateixa persona, Pastor ha reclamat a Jordi Serra unitat i, quan calgui, estendre la mà esquerra al govern. La de Pastor ha estat l'única candidatura que s'ha votat després que Josep Duran, regidor del grup municipal, finalment es retirés en arribar a un acord en la renovació de la nova executiva. Tot i els canvis al partit, Jordi Serra manté les seves aspiracions a encapçalar la candidatura socialista a les properes eleccions municipals de 2015. També continua sent el primer secretari del PSC al Barcelonès Nord.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat