Botó Contacta amb Badaweb

El Badaterra, la primera fira temàtica al consum sostenible i responsable

Publicada: 16.03.2012Secció: Societat

Badalona acull a partir d'avui i la resta del cap de setmana a la plaça Pompeu Fabra la primera edició de Badaterra, la fira temàtica dedicada al consum responsable sostenible, ecològic i solidari impulsada. La Fira està organitzada per l’empresa badalonina Evident amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.



Uns dels protagonistes d'aquesta primera edició de la fira seran els més petits. Per això durant tot el cap de setmana hi ha programats tallers infantils de reciclatge, d'elaboració de sabó, de com plantar un hort a casa, de fer fuets i de llavors amb contes i jocs. Els tallers són a les 12, a les cinc, i a les sis de la tarda.



També hi haurà tallers per adults d'elaboració de crema de formatge, de compostatge o diferents xerrades per una alimentació sana, dels transgènics al gliposat i de l'hort urbà. A més diumenge, a les sis de la tarda hi ha una xocolatada popular feta a través d'un edulcorant que no té calories.



Els horaris de les diferents activitats del Badaterra es poden consultar a través del web de l'Ajuntament: badalona.cat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat