Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L'empresa Aqualogy contractarà veïns aturats de Badalona per la construcció del dipòsit fluvial

L'empresa Aqualogy contractarà veïns aturats de Badalona per la construcció del dipòsit fluvial

Publicada: 22.02.2012Secció: Societat

L'empresa AQUALOGY, constructora del dipòsit regulador d'aigües pluvials, contractarà aturats veïns de Badalona per realitzar l'obra. L'ajuntament i l'empresa així ho han acordat aquest dimarts, amb la signatura d'un conveni, on es preveu que un 25 % del total de treballadors de l'obra siguin badalonins. Precisament ahir es van iniciar formalment les obres.



La selecció del personal es realitzarà a través de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació, l'IMPO, el qual s'encarregarà de buscar les persones més adequades per a cada feina. Els candidats també hauran d'estar inscrits en les Oficines de Treball de la Generalitat. El document signat assenyala que, en l'execució de l'obra, l'empresa té una previsió inicial d'ocupació de llocs de treball directes d'entre 31 i 75 persones.



Recordem que el projecte, que té un pressupost superior als 7 milions d'euros, està cofinançat en un 80% pel Fons de Cohesió de la Unió Europea 2007-2013.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat