Botó Contacta amb Badaweb

Ja s'han fet públiques les bases del catorzè concurs Crema'l tu

Publicada: 02.02.2012Secció: Societat

Ja s'han fet públiques les bases del catorzè concurs Crema'l tu, el certamen que serveix per triar quin serà el disseny del Dimoni de Badalona d'aquest any.



Hi poden participar totes aquelles persones majors de 16 ans que ho desitgin. Cal que presentin un original de mida DIN A-3, en color, i a escala on es detalli la planta, l'alçada i el perfil de la figura. També s'ha de lliurar un projecte del pedestal sobre el qual reposarà la figura. De manera opcional, també es pot presentar una maqueta de la figura de com a màxim 30 centímetres d'alçada. Les obres aspirants han de ser inèdites i el disseny del Dimoni ha de tenir un contingut al·legòric, crític o irònic. El disseny guanyador es convertirà en el Dimoni de Badalona el proper mes de maig. El Dimoni lluirà a la platja dels Pescadors fins la vigília de Sant Anastasi, quan cremarà com marca la tradició. El premi en metàl·lic per al disseny guanyador serà de 1.000 euros.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat