Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L'Ajuntament es presenta com acusació particular contra un grup de persones que va agredir a guàrdies urbans

L'Ajuntament es presenta com acusació particular contra un grup de persones que va agredir a guàrdies urbans

Publicada: 10.01.2012Secció: Societat

L'Ajuntament de Badalona es personarà com a acusació particular contra les persones que fa uns dies van agredir un agent de la Guàrdia Urbana. Els fets van passar la nit de divendres a dissabte quan la policia va detenir tres persones que circulaven sense llums i al carrer Aribau, entre Artigues i Llefià.

Quan les dues dotacions de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana van intentar aturar el vehicle, aquest va intentar fugir marxa enrere. El conductor va manifestar que no tenia permís de conduir. Dos dels sis ocupants van sortir del vehicle i van agredir diferents agents amb cops de puny i puntades de peu. Una dona també va sortir del cotxe per afegir-se a la baralla.Finalment van ser reduïts amb l'ajuda de Mossos d'Esquadra i detinguts per atemptat a l'autoritat. Des del govern municipal, expliquen que es personaran com a acusació particular per fer entendre als delinqüents que no es quedaran de braços creuats davant l'agressió a un agent policial.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat