Botó Contacta amb Badaweb

Marcel Riera, premiat amb el Carles Riba

Publicada: 21.12.2011Secció: Cultura

El badaloní Marcel Riera ha estat guardonat aquest dimarts amb el 53 Premi Carles Riba de poesia lliurat en el marc de la Nit de Santa Llúcia, els premis literaris que atorga Òmnium Cultural. El qui va ser regidor per Convergència i Unió a l'Ajuntament de Badalona, Marcel Riera, ha rebut aquest reconeixement de les lletres catalanes pel seu volum “Llum d'Irlanda”, on declara la seva passió per la poesia anglosaxona del segle XX. Riera s'ha endut aquest premi, dotat amb 3 mil euros, per una obra que ell mateix ha definit com un viatge META-LITERARI per Irlanda.

En el marc de la nit de Santa Llúcia també s'ha guardonat amb el 52 Premi Sant Jordi de novel·la al mallorquí, Sebastià Alzamora, pel llibre “Crim de Sang”. El tercer premi concedit aquest dimarts ha estat el 14 Premi Mercè Rodoreda de Contes que s'ha entregat a Ramon Erra per l'obra “La vida per rail”. En literatura infantil, el Premi Folch i Torres, ha anat a parar a mans de Jordi Folck pel treball “Llibre d'encanteris de la vella taràntula”; i en literatura Juvenil s'ha valorat el treball de Mercè Angera, “La princesa Invisible” que ha aconseguit el 38 Premi Joaquim Ruyra.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat