Botó Contacta amb Badaweb

Badalona inaugura el pessebre a la plaça de la Vila

Publicada: 13.12.2011Secció: Cultura

Aquesta tarda s'inaugura el pessebre tradicional de Badalona a la Plaça de la Vila, que es podrà visitar fins el proper 6 de gener.

A un quart de 7, tindrà lloc una cantada de nadales a càrrec d'alumnes de les Escoles Arrels-Blanquerna i Maristes Champagnat, i també una lectura poètica a càrrec de l'Associació Alvent en pro dels discapacitats intel.lectuals.



15 minuts més tard, a les 7, començarà oficialment la inauguració del Pessebre de la Plaça de la Vila. A tres quarts de 8, l'Orfeó Badaloní cantarà nadales, i a dos quarts de 8 del vespre, s'inaugurarà la tretzena Mostra de Pessebres dels Amics del Pessebre de Badalona, a la sala d'exposicions El Refugi.



Enguany el Pessebre de la Plaça de la Vila recrea un poble català en el qual s'integren les tres escenes del naixement, l'anunciació i l'arribada dels Reis d'Orient, amb el traginar de la gent en els oficis i feines tradicionals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat