Botó Contacta amb Badaweb

Badalona consolida pes polític en l'inici de la campanya del 20-N

Publicada: 03.11.2011Secció: Política

Badalona serà un dels escenaris claus de la campanya electoral per les eleccions generals que comença aquesta mitjanit. Com és tradicional, els partits polítics de la ciutat faran la tradicional enganxada de cartells i durant els propers 15 dies, pesos pesants de la política catalana i espanyola han triat la ciutat per fer alguns dels seus actes centrals.

És el cas d'Esquerra Republicana de Catalunya, que aquesta nit inicia la seva campanya a nivell nacional amb un acte al Teatre Principal de Badalona. Intervindrà el candidat de la coalició d'Esquerra Republicana, Reagrupament i Catalunya Sí, Alfred Bosch, i el president dels republicans, Oriol Junqueras. També ho farà el candidat comarcal, Oriol Rius.

Aquest dimecres també s'ha fet públic que el Partit Popular ha afegit a la seva campanya electoral un acte a Badalona. Serà aquest diumenge a la plaça trafalgar de Llefià amb la secretària general dels populars, Maria Dolores de Cospedal. En aquest acte, és molt difícil que hi assisteixi el candidat popular, Mariano Rajoy, que estarà preparant el debat televisiu amb Alfredo Pérez Rubalcaba.

Els socialistes faran l'enganxada de cartells a plaça de la Plana. L'acte central serà el proper dimecres al Poliesportiu de Llefià amb la presència del líder local, Jordi Serra, la diputada Esperança Esteve i la candidata socialista per Barcelona, Carme Chacón.

El candidat d'Iniciativa Verds Esquerra Unida, Joan Coscubiela, estarà a Badalona aquest dissabte al Centre Cívic la Salut. I Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de Convergència i Unió, també estarà a la ciutat el proper dijous 10 de novembre en un acte celebrat al Teatre Principal.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat