Botó Contacta amb Badaweb

La Presidenta del Parlament visita Badalona

Publicada: 01.07.2011Secció: Política

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha visitat aquest dijous al matí la casa de la Vila, on ha estat rebuda per l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, i diversos regidors dels diferents grups municipals amb representació a l'ajuntament. De Gispert s'ha reunit a porta tancada amb l'alcalde de Badalona i tot seguit ha signat al Llibre d'Honor en tractar-se de la primera visita oficial que la presidenta fa a l'ajuntament. Durant la posterior relectura de l'escrit, De Gispert ha felicitat el nou alcalde, el popular Xavier García Albiol, així com a l'actual equip de govern. Precisament, Albiol ha fet entrega a la presidenta del Parlament d'una reproducció de la Tabula Hospitalis en record del passat romà de la ciutat. Abans de marxar, els regidors de l'ajuntament i la presidenta s'han deixat fotografiar en una imatge de família a les escales de l'edifici consistorial.



Aprofitant aquesta primera visita de la Presidenta del Palrament a la ciutat, Núria de Gispert ha visitat també les instal·lacions de l'Institut Guttman. A la seva arribada, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, l'ha acompanyat en una breu visita pel centre. De Gispert ha saludat un grup de pacients i treballadors de l'Institut i ha participat en una reunió amb la direcció de l'institut Guttman. D'aquesta manera la Presidenta del Parlament de Catalunya ha conegut la tasca d'aquesta institució pionera en el tractament i rehabilitació de lesions neurològiques.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat