Botó Contacta amb Badaweb

El consistori celebra l'últim ple del mandat

Publicada: 07.06.2011Secció: Política

L'Ajuntament de Badalona celebrarà un ple extraordinàri, el darrer de l'actual mandat. Durant el ple, que començarà a les 10 del matí, s’aprovaran les darreres actes, corresponents a les sessions anteriors que van tenir lloc els dies 26 d'abril i el passat 2 de maig. El ple servirà per acomiadar a vuit regidors que no seguiran durant el proper mandat. Per part del PSC no continuaran Roser Castillo, Paquita Teruel, Albert Tomàs i Araceli Cruz. De Convergència i Unió s'acomiadarà Montse Juárez, d'Iniciativa per Catalunya Els Verds el regidor Marius García i Carme Martínez i per part d'Esquerra Republicana, dirà adeú el regidor Mateu Chalmeta.



D'altra banda, durant tot el matí se celebraran diverses sessions per tal d'aprovar les darreres actes de la Junta de Govern Local, de les Comissions informatives i dels diferents consells d'administració dels organismes autònoms municipals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat