Botó Contacta amb Badaweb

Avui es dóna el tret de sortida a la Festa Major de Sant Antoni de Llefià

Publicada: 03.06.2011Secció: Cultura

Avui (DIVENDRES) arrenquen les Festes popular de Sant Antoni de Llefià. Enguany la celebració coincideix amb el cinquantè aniversari de la parròquia de Sant Antoni. Aquesta tarda a partir de les 5 es realitzarà el tradicional “Chupinazo” al Centre Cívic de Torre Mena. Seguidament es faran jocs infantils per als més petits i una xocolatada. A la nit hi haurà ball amb una disco mòbil que anirà precedit de la lectura del pregó de les festes.



El cap de setmana estarà farcit d'activitats en el marc de les Festes de Sant Antoni de Llefià. La plaça Trafalgar serà el centre de la majoria dels actes. Allà es realitzarà el Torneig de Bàsquet 3X3 i el dissetè Festival Folk Torre Mena. Diumenge es relitzarà el segon torneig de Bitlles catalanes de Llefià i la tercera trobada col·leccionista de xapes de cava. Activitats que finalitzaran amb l'actuació de l'Agrupació Cultural Gallega AGARIMOS.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat