Botó Contacta amb Badaweb

Òmnium organitza un debat per parlar de "pactes"

Publicada: 26.05.2011Secció: Política



El director adjunt La Vanguardia, Enric Juliana, creu que, a l'hora de decidir qui governa Badalona, cal preguntar-se si hi ha una majoria extremista al consistori. En canvi, el periodista del diari ARA, Iu Forn, aposta obertament perquè governi la llista més votada, és a dir el Partit Popular. Són algunes de les opinions que han donat aquest dimecres els dos periodistes dins el cicle de xerrades organitzades per Òmnium Cultural.

El badaloní, Iu Forn, opina que els partits que han governat fins ara han de passar a l'oposició per revisar la seva estratègia. Forn ha posat com exemple el discurs del socialista, Àngel Ros, que ha revalidat la seva majoria absoluta a Lleida amb el seu discurs sobre la immigració. Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, ha recordat que el que passa a Badalona trascendeix la pròpia ciutat. Juliana opina que la situació de Badalona és molt més complicada que la de Lleida. El periodista diu que, tal com ha quedat el consistori després del 22 M, s'ha d'apostar pel mal menor. La seu d'Òmnium s'ha quedat petita davant el centenar de persones que han volgut conèixer l'anàlisi dels dos periodistes. Entre els assistents hi havien diversos regidors de Convergència i Unió i el seu cap de llista, Ferran Falcó, qui ara té la clau del futur govern de la ciutat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat