Botó Contacta amb Badaweb

Diari de campanya eleccions municipals Badalona 2011, dia 8

Publicada: 13.05.2011Secció: Política

Construir el nou edifici de l'escola Bufalà o acabar les noves urgències de l'Hospital Germans Trias i Pujol són dues de les principals prioritats del cap de llista del PSC, Jordi Serra, si es escollit alcalde de Badalona. Serra ho ha explicat en el decurs d'una entrevista al canal 24 horas de Televisió Espanyola.El cap de llista del PSC, Jordi Serra, ha assegurat que a Badalona hi ha dos tipus de fer campanya. Una la del Progrés, encapçalada pel PSC, i l'altra tipus de campanya es la dels problemes convertits en espectacles mediatics. Jordi Serra ha afirmat estar convençut que no es produirà un pacte entre el Partit Popular i Convergència i Unió. Durant l'entrevista a Televisió Espanyola el cap de llista del PSC, Jordi Serra, va tenir unes paraules de record per les víctrimes del terratremol de Llorca. Tot i que el candidat del PP, Xavier García Albiol, prefereix auna B-500 sense peatge, està disposat a ajornar el debat per agilitar la seva construcció. Segons el popular fer aquesta carretera ha de ser la prioritat del govern municipal i així li ha transmès en una reunió al president de la federació d'empresaris de Badalona. Altres de les propostes del PP és crear un polígon dedicat a la sanitat per potenciar el campus de Can Ruti, cedir la gestió del BCIN a la federació d'empresaris i facilitar la burocràcia als emprenedors que volen obrir negocis a Badalona. Pel que fa a l'ocupació, Albiol també creu que cal replantejar les empreses públiques IMPO i REBASA. El PP també aposta per la creació de l'ens Badaimpuls per orientar els emprenedors. Pel que fa als autònoms, Albiol es compromet a insta·lar prop de les guixeres un espai on poder aparcar els camions de forma segura. Convergència i Unió donarà resposta a les demandes de la Federació d'Empresaris amb l'objectiu de recuperar econòmicament la ciutat. El túnel de la B-500 o la lluita contra l'economia subermegida són algunes de les propostes que la federació recull en el seu programa però, a més, volen que la concessió del BCIN la tingui un privat. El candidat de CIU, Ferran Falcó, aposta per fusionar les empreses públiques, Engestur, Rebasa, IMPO i BCIN.

Durant la trobada amb els empresaris, Falcó ha assegurat que les mesures més serioses en matèria econòmica les proposa Convergència i Unió. Falcó ha afegit que vol aprimar l'administració pública o cedir la gestió del port a un privat per reactivar l'economia. Iniciativa Verds Esquerra Unida vol declarar Sant Crist, Dalt la Vila i Sistrells com a àreas de rehabilitació i zones de tempteig i retracte per tal d'incrementar el parc públic d'habitatge a preu assequible. Per duur a terme aquestes i altres mesures, el cap de llista d'Iniciativa, Carles Sagués, vol convertir l'Oficina Local d'Habitatge en el motor de la promoció d'habitatge a la nostra ciutat. Els ecossocialistes volen també posar en marxa polítiques proactives amb les entitats financeres per evitar els desnonaments a la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat