Botó Contacta amb Badaweb

Els actes de la diada de Sant Anastasi

Publicada: 11.05.2011Secció: Cultura

La festivitat arrencarà a primera hora del matí amb les matinades pels carrers del Centre i fins a l'església de Santa Maria. A les 10 del matí, repicaran les campanes de les esglésies de la ciutat. A les 12, com cada any, l'Ofici Solemne en honor a Sant Anastasi a l'església de Santa Maria.



Els actes tradicionals seguiran a la tarda amb la baixada del Sant, els jocs vuitcentistes i el berenar popular amb la degustació de la Coca de Sant Anastasi i la xocolatada. A les 7 de la tarda, la plaça de la Vila, acollirà una ballada de sardanes i cap a quarts de vuit començarà la Passada de Sant Anastasi amb la participació d'entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat. A partir de les 9 del vespre, a l'església de Santa Maria, s'escoltarà el Cant dels Goigs, en honor al copatró de Badalona.



L'agenda del dia 11 de maig també té d'altres propostes, com una exposició dels 25 anys de la companyia badalonina Xirriquiteula Teatre a la Rambla,durant tot el dia, un espectacle infantil, a les 6 de la tarda a la Rambla, o teatre de carrer amb Sarruga Produccions al Parc de l'Escorxador, a partir de les 8 del vespre. El dia festiu s'acabarà amb la música del grup català Manel al parc de Ca l'Arnús, a partir de les 10 de la nit. Les entrades ja fa dies que estan esgotades.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat