Botó Contacta amb Badaweb

L'empresària Rosa Bertran fitxa pel PP

Publicada: 01.04.2011Secció: Política

L'empresària badalonina i Presidenta del Rotary Club, Rosa Bertran, ocuparà un dels set primers llocs de la llista electoral del Partit Popular. Bertran formarà part de la candidatura popular com a independent, de la mateixa manera que l'actual regidor Miguel Jurado. Segons ha afirmat el president del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, Rosa Bertran s'encarregaria de l'àrea de Promoció Econòmica i Comerç si governen després del 22 de maig. Albiol considera que Bertran seria la persona adequada per encapçalar l'àmbit econòmic. El líder popular ha destacat la seva tasca com a comerciant del barri del Centre i la seva vinculació amb el teixit associatiu de la ciutat.

Tot i que el Partit Popular no ha confirmat el lloc exacte que Rosa Bertran ocuparà a la llista, formarà part de les set primeres posicions, fet que, segons les previsions, li garanteix l'entrada al consistori.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat