Botó Contacta amb Badaweb

Pilar Rahola serà la pregonera de les Festes de Maig 2011

Publicada: 23.03.2011Secció: Cultura

Pilar Rahola serà l'encarregada de donar el tret de sortida a les Festes de Maig d'aquest any. Serà el proper 6 de maig a la Plaça de la Vila quan la periodista badalonina faci el pregó d'inici de les festes des del balcó de l'Ajuntament. Pilar Rahola és llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana i col·labora en diversos mitjans de comunicació com Els Matins de TV3, o La Noria de T5. Rahola farà el pregó aquest 2011 després que els també periodistes Silvia Soler i Enric Juliana ho fessin els dos anys anteriors.

I aquest dimarts també s'ha donat a conèixer el cartell de les festes, obra d’Enric Mestre, de 23 anys i estudiant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. El disseny l'han escollit membres del centre i de l'àrea de cultura de l'ajuntament. El cartell, que properament el veurem a la ciutat, té un disseny senzill on s'hi poden veure les característiques principals del dimoni sobre les lletres BDN.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat