Botó Contacta amb Badaweb

L'agenda cultural del cap de setmana

Publicada: 18.03.2011Secció: Cultura

Com cada divendres, els proposem una selecció de l'oferta cultural a la ciutat prevista per aquest cap de setmana. Teatre, aquesta nit, al Zorrilla i al Círcol Catòlic. L'hort dels cirerers trepitjarà per segona vegada l'escenari del teatre Zorrilla després que ja ho fes ahir (DIJOUS) a la nit. Un clàssic de Txèkhov, dirigit per Julio Manrique, proposa als badalonins desenmascarar la decadència d'un sistema reflectit en una familia russa.



La segona proposta teatral la trobem al Círcol Catòlic i, es tracta també d'una reprogramació. Això no és vida va tenir tant bona acollida el cap de setmana passat que aquesta nit es tornarà a representar.



I encara avui, música a l'església dels Pares Carmelites. Es tracta del primer acte en benefici de la Campanya de la Fundació Badalona Contra el Càncer que consistirà en un concert de corals de la ciutat.



Ja dissabte, dues actuacions musicals més. A l'Església de Santa Maria, la Jove Orquestra del Vallès oferirà un concert titulat 'TUTTO MOZART'. Més contemporani el que trobarem a la sala Enric Borràs del Teatre Principal, amb l'actuació de Bikimel i el grup Stat Jònic.



De cara a diumenge, nova cita al Círcol Catòlic, on els actors del Centre Moral Instructiu de Gràcia oferiran una acurada versió del musical 'GRIS'.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat