Botó Contacta amb Badaweb

Serra, escollit candidat del PSC per unanimitat

Publicada: 25.02.2011Secció: Política

Jordi Serra aposta per explicar a la ciutadania tot el que s'ha fet en aquesta legislatura per aconseguir l'alcaldia. Així ho ha dit aquest dijous durant l'assemblea del PSC de Badalona que l'ha escollit per unanimitat com a candidat a les properes eleccions municipals. Serra ha agraït la comfiança i s'ha adreçat a militants i simpatitzants destacant que les eleccions les han de guanyar tots plegats.

El candidat socialista ha posat com a exemple la remodelació de la plaça Antonio Machado i el carrer de Victor Balaguer com a actuacions per als ciutadans que dignifiquen l'espai públic. Serra ha criticat el Partit Popular acusant-lo de dir mentides a la gent posant-los la por al cos i creant odi entre veïns.El candidat a revalidar l'alcaldia ha destacat que el govern local dels darrers 4 anys ha funcionat i ha donat bons resultats, i ha afegit que cal actuar en clau local per aconseguir el millor per la ciutat.

Serra ha explicat que el partit socialista té un projecte de ciutat molt definit, i ha destacat que l'objectiu és convertir la ciutat en referent pel que fa a la creació d'ocupació, l'investigació mèdica i la cultura.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat