Botó Contacta amb Badaweb

La oferta cultural del cap de setmana

Publicada: 11.02.2011Secció: Cultura

AGENDA CULTURAL CAP DE SETMANA





Si no sabeu on anar aquest cap de setmana, heu de saber que a la ciutat podeu gaudir d'espectactes de música i teatre.





Aquest vespre, hi ha programats dos concerts musicals:



A dos quarts de deu del vespre, l'excantant dels Wihiskin's, Joan Masdéu, oferirà el seu nou treball 'Casamurada', a la sala Enric Borràs del Teatre Principal.



Més tard, a dos quarts de dotze, si us agrada el funk, podeu anar al concert del grup 'Paraceta', que tocarà al local de 'Els Genis'.





DISSABTE, a les nou del vespre, al Teatre Zorrilla, en el marc del Festival Internacional de Màgia, el músic i compositor, Jordi Sabatés, homenatja al pioner del cinema Segundo de Chomón. Aquest cineasta és reconegut pels efectes especials que utilitzava en les seves pel·lícules. En aquest espectacle, Jordi Sabatés interpretarà al piano la música que ha compost per a quinze de les seves pel ·lícules.



A dos quarts de deu del vespre, a la Sala del Carme de la Comunitat Carmelitana del C/ Sant Miquel, hi haurà la representació de l'obra 'El Soldat Fanfarró', la versió catalana de l'obra de Plaute 'Miles Gloriosus'.



Una mica més tard, a dos quart de dotze de la nit, i també en el local de 'Els Genis', tenim l'actuació de 'May Solvers'.



DIUMENGE



A dos quarts de set de la tarda, al Círcol Catòlic, tenim més música amb l'actuació de l'orquestra d'acordions 'Ad Libitum', dirigida per Pepita Perelló i Jesús Otero.



I acabem el cap de setmana, amb una nova actuació musical de Jordi Sabatés al Zorrilla a les set de la tarda i amb teatre, a les vuit del vespre, al local 'Els Genis', amb una obra titulada 'Sin azúcar añadido'.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat