Botó Contacta amb Badaweb

Les Jerc ratifiquen llistes a Badalona

Publicada: 01.02.2011Secció: Política



Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona han celebrat el seu Congrés Local anual en el que van escollir els responsables de les Secretaries de l'organització i van ratificar els seus membres a la llista electoral d'Esquerra per les pròximes eleccions municipals.

La jornada també va servir per presentar l'informe polític a càrrec de la portaveu de les joventuts locals, Cristina Gil, que va destacar el volum i la diversitat de la feina feta, així com la presència de la formació a internet. Durant el Congrés Local de les JERC es va voler remarcar que en el darrer any i mig han triplicat la seva militància i també es va triar la nova Executiva Local. Per finalitzar el Congrés els militants van exercir el seu vot per escollir i ratificar les que seran les cares visibles de les JERC que formaran part de la llista electoral de cara a les properes eleccions municipals. L'organització farà públics aquests noms durant els propers dies.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat