Botó Contacta amb Badaweb

Es presenta la nova edició del Museu del Còmic

Publicada: 19.01.2011Secció: Cultura

La 29ena edició del Saló Internacional del Còmic arriba amb novetats de continguts i col.laboracions. La primera novetat és la cara visible del festival, el cartell és obra de del dibuixant de còmics badaloní Ruben Pellejero. El seu objectiu ha estat mostrar un mar de vinyetes, una imatge, segons diu, que ens resulta a tots molt agradable. Precisament, els visitants podran gaudir de l'exposició "El arte de volar", de Pellejero. Una mostra que va ser premiada durant el passat Saló del Còmic com a millor obra, guió i dibuix. El badaloní també va guanyar el passat 2010 el gran premi del Saló del Còmic de Barcelona. Durant la presentació del saló s'ha demanat al nou govern de la Generalitat que continuï desenvolupant amb eficàcia el projecte de construcció del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona. Escoltem Carles Santamaria, director del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Pel que fa a la resta de novetats del saló d'enguany fan referència al contingut. Hi ha una nova categoria de premi, a la millor pel.lícula, nacional o estrangera, que s'hagi estrenat l'any anterior a tot l'estat i que estigui basada en un còmic. L'altra gran novetat és una exposició acompanyada d'activitats paral.leles i que té com a protagonista els zombies. Aquesta exposició enceta la col.laboració amb el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat