Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • L'actor badaloní Jordi Dauder rep Premi Gaudí d'Honor 2011 a la seva trajectòria cinematogràfica

L'actor badaloní Jordi Dauder rep Premi Gaudí d'Honor 2011 a la seva trajectòria cinematogràfica

Publicada: 18.01.2011Secció: Cultura

L'actor badaloní, Jordi Dauder, ha rebut aquesta nit el Premi Gaudí d'Honor 2011 a la seva trajectòria cinematogràfica. Segons l'Acadèmia del Cinema Català, Dauder ha aportat talent i dedicació al cinema català, contribuint a donar-li prestigi i reconeixement. L'actor badaloní passarà a formar part dels professionals que han obtingut el Premi d'Honor de l'Acadèmia, com el director Josep Maria Forn o el cineasta barceloní Jaime Camino. A banda del cinema, Dauder, nascut el 5 de març de 1938, ha treballat també al món del teatre,la televisió i el doblatge.

El reconeixement a Dauder no ha estat l'únic premi de la gala del cinema català que es va celebrar ahir al Teatre Artèria Paral·lel. La pel·lícula Pa negre ha estat la gran guanyadora de la tercera edició dels Premis Guadí. La cinta basada en l'obra d'Emili Teixidor s'ha endut 13 dels 15 guardons als quals optava. Finalment, Herois no n'ha aconseguit cap premi tot i estar nominat en deu categories igual que “Los ojos de Julia, que n'optava a 6.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat