Botó Contacta amb Badaweb

Tot a punt per la Cavalcada d'aquesta nit

Publicada: 05.01.2011Secció: Cultura

Tot a punt a Badalona per a la visita aquesta nit de Ses Majestats els Reis d'Orient. La cavalcada començarà a dos quarts de set de la tarda a la Rambla de la Solidaritat de Llefià i és previst que acabi al voltant de les 9 al carrer Sant Madrona. Abans d'iniciar el recorregut, però, els Tres Reis arribaran a dos quarts de cinc de la tarda muntats a cavall a l'avinguda Martí i Pujol, cantonada amb el carrer Rector. Des d'allà, i amb l'alcalde Jordi Serra i el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Mateu Chalmeta, es desplaçaran fins a la Plaça de la Vila on hi haurà una cantada de nadales de la coral de l'Escola Mercè Rodoreda. L'alcalde Serra farà un discurs de benvinguda a Ses Majestats i els Reis també es dirigiran als nens i nenes per recordar-los que vagin a dormir aviat. A través d'un pilar dels castellers de Badalona, es lliurarà als màgics una carta amb els desitjos dels nens i nenes de la ciutat per aquest 2011. L'alcalde els donarà també el pa, la sal i la clau que obre les portes de totes les cases de Badalona.

El recorregut que seguiran Ses Majestats després serà el mateix que l'any passat quan, per primera vegada, va començar a Llefià. Des de la Rambla de la Solidaritat, passaran pel l'avinguda Pius 12, Marquès de Sant Mori, Salvador Seguí, Don Pelai, Alfons 13, Francesc Macià, carrer de la Creu, la Plaça de la Vila i acabaran al Carrer d'en Prim i Santa Madrona. En total, es calcula que hi participaran unes 600 persones en aquest esdeveniment que és el més multitudinari de l'any. Els voluntaris Badalona, que també vetllen per la seguretat, recorden alguns dels consells que han de tenir en compte els més petits i els més grans. Com ja vam avançar ahir, les carrosses estan inspirades en l'època i la procedència de Ses Majestats. Els nens tindran l'oportunitat de veure no només als tres reis, sinó també el vehicle amb el patge anunciador, la carrossa de l'Estel, la comparsa de joguines i la carbonera. Enguany, tots els carmels seran sense gluten.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat