Botó Contacta amb Badaweb

RCB i TVB segueixen la cavalcada dels 3 Reis

Publicada: 05.01.2011Secció: Cultura

Ràdio Ciutat de Badalona seguirà en rigurós directe la cavalcada de Reis de Badalona. Des de les sis de la tarda a vuit del vespre el programa Nines Russes emetrà un especial amb la companyia de Miquel López i Oscar Giménez del programa Sortida Nord de Televisió Badalona i Raimon Sastre el presentador del Sempre Esports Nit de Ràdio Ciutat. Entrevistes a entitats solidàries que aquests dies recapten joguines, converses que captaran la il·lusió dels més petits, connexions amb totes les carrosses i, fins i tot, amb botigues de menjar preparat i pastisseries que elaboren el tradicional tortell. El programa, com dèiem, s'emetrà per Ràdio Ciutat de sis de la tarda a vuit del vespre.



Sense oblidar-nos de Televisió Badalona. A partir de les deu de la nit tothom que ho vulgui podrà veure les millors imatges de la cavalcada reial en un especial dels millors moments dels tres reis mags pels carrers de Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat