Botó Contacta amb Badaweb

Últims serrells de les carrosses de Reis

Publicada: 04.01.2011Secció: Cultura

Les carrosses dels tres reis d'Orient ultimen aquests dies els darrers detalls de cara al dia de la cavalcada. El motiu d'inspiració d'aquest any serà la cultura relacionada amb l'època i procedència de ses majestats. La inspiració del disseny de les carrosses respon a la tradició i a les reminiscències socioculturals i històriques de l'època que estaran presents en el disseny de les carrosses i en el vestuari i l'atrezzo de les comparses. La comitiva de la Cavalcada estarà formada pel Patge anunciador, que anirà amb un vehicle decorat amb llum i joguines. El patge avisarà als nens i nenes de la ciutat de què els reis han arribat a la ciutat. La carrossa de l'estel precedirà la dels tres reis mags. El rei Melcior representant de la saviesa anirà acompanyat per un element circular que recorda l'univers que gira. El rei Gaspar representant del món animal i vegetal anirà acompanyat d'ocells gegants i màgics. I el rei Baltasar representant del món espiritual, anirà acompanyat per un gran tòtem i un grup de percussió. Un dels elements destacats serà la il·luminació, que permetrà veure tots els detalls de les carrosses. Mateu Chalmeta, han visitat les instal·lacions on s'han construït les carrosses de la cavalcada de reis d'enguany ubicada al carrer Progrés. L'alcalde Jordi Serra ha destacat la participació de més de 700 persones en la realització de la cavalcada.

La cavalcada de l'any passat va ser l'acte que donava el tret de sortida a Badalona com a Capital de la Cultura Catalana. Enguany, tot i ja no tenir aquest títol, el Regidor de Cultura, Mateu Chalmeta, assegura que el nivell de la cavalcada serà igual o superior.Els tres reis d'Orient arribaran a cavall la tarda del dia 5 a la Plaça Pompeu Fabra. El recorregut de la cavalcada començarà a la Rambla de la Solidaritat de Llefià, a dos quarts de set de la tarda.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat