Botó Contacta amb Badaweb

Badalona organitzarà un Campionat del Món de Vela el 2012

Publicada: 04.01.2011Secció: Esports

Badalona organitzarà el Campionat del Món de Vela de la classe X-35, l'estiu del 2012. La connexió internacional i l'adequació de les instal·lacions per acollir les embarcacions i assumir la seva assistència tècnica han estat alguns dels aspectes que han propiciat l'elecció de Badalona davant la candidatura presentada per la ciutat de Mònaco.

La clase X-35 és una de les flotes monotip de més renom i qualitat. Es tracta d'un model d'embarcació que compleix tots els requisits de l'alta competició. La candidatura ha estat presentada conjuntament per Marina Badalona, el Club Nàutic Premià de Mar i el Club de Vela Badalona, amb seu al port. El Campionat del Món de Vela permetrà situar Badalona a nivell internacional i portarà a la ciutat més de 1.000 persones d'arreu del món. Tots aquells que ho vulguin podran seguir el certamen tant a les instal·lacions del Port de Badalona, com arreu del litoral badaloní. El Campionat del Món de Vela és un esdeveniment internacional avalat per la Real Federació Espanyola de Vela i amb el suport de la Federació Catalana. Segons les previsions, la primera jornada de regates es situaria al 27 d'agost de 2012.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat