Botó Contacta amb Badaweb

La programació de Televisió Badalona d'aquestes festes

Publicada: 24.12.2010Secció: Cultura

Ràdio Ciutat i Televisió Badalona oferiran unes graelles especials en motiu de les dates nadalenques, a banda dels continguts informatius habituals.



Pel que fa a Televisió Badalona, el dia de Nadal s'emetrà a partir de la una del migdia els curts d'animació presentats per nens i nenes al festival Filmets. A continuació, l'equip d'informatius i d'esports els oferirà un programa d'humor especial sota el nom "Tornemi que no ha passat res". El mateix dia, a les 2 de la tarda, es podrà seguir el programa titulat "La navidad rociera", i acte seguit, el Resum de l'any, un repàs a les notícies més destacades de l'any 2010.



D'altra banda, el dia de Sant Esteve, els espectadors de la televisió local podran veure en pantalla l'obra d'entitats que enguany es va interpretar al teatre El Principal, es tracta de "Badalona, la mar d'històries". I el 28 de desembre al migdia, els amants del curtmetratge, podran gaudir d'una selecció de les millors pel·lícules del festival Filmets. I a la mitjanit de Cap d'Any, podran veure un passi del "Certamen de Monòlegs" i també la pel·lícula Los Maravillosos, una producció que compta amb la colaboració d'aquesta casa.



A més, la setmana vinent, cada dia a partir de dos quarts d'onze de la nit, s'emetran alguns dels millors programes de la temporada com ara l'homenatge a l'èxcapità del Badalona, Albert Càmara, l'Speculum, l'acte central de Badalona Capital de la Cultura Catalana, i la Gala dels 10 anys de TVB. També es passarà l'especial dedicat a la Cartoixa de Montalegre de l'equip de Nines Russes TV.



Pel que fa a Ràdio Ciutat, el Resum de l'any s'emetrà el dia de Nadal i el dia de Cap d'Any.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat