Botó Contacta amb Badaweb

L'agenda cultural del cap de setmana

Publicada: 26.11.2010Secció: Cultura

Aquesta nit, a dos quarts de deu al centre Cívic de Dalt la Vila, CONCERT DE RAP / HIP HOP, a càrrec del conjunt 3H.



A la mateixa hora a la Sala Enric Borràs del Teatre Principal la Big Band de Badalona interpretarà Calidoscopi, amb motiu del quinzè aniversari de la badna badalonina. Tindrà el violinista marroquí Mohamed Soulimane com artista invitat.



La nit del divendres acaba a dos quarts d'onze. El local els genis acollirà el conjunt Shaman amb Jordi Ortiz i el compositor badaloní Ismael Dueñas.



Dissabte, a les nou del vespre hi ha doblet. Al Zorrilla s’alçarà el teló amb l’obra d’Eduardo de Filippo “NATALE IN CASA CUPIELLO”, un dels èxits teatrals de la darrera temporada barcelonina. I a la mateixa hora, al Blas Infante, la Banda Simfònica de Badalona, celebrarà el seu “CONCERT DE SANTA CECILIA”, en el seu desè aniversari com agrupació.



Ja una mica més tard, el mateix dissabte, a dos quarts de dotze sessió de reggae a “Els genis”, a càrrec de UNIVERSAL ROCKERS.



Diumenge dia 28, dia de les eleccions al Parlament de Catalunya. El teatre Zorrilla ofereix un espectacle infantil a càrrec de Xirriquiteula. Presenten Papirus, l’obra de més èxit interpretada pel grup badaloní.



A dos quarts de 7, al Círcol Catòlic tindrem la última representació del Concurs de Teatre, on hi actuarà el grup del Centre Moral Instructiu de Gràcia, que posarà en escena l’obra d’Antonio Gala, “ANILLOS PARA UNA DAMA”.



Finalment, al Blas Infante, a les 7 de la tarda, arriba a la nostra ciutat el formidable text de Pierre Palmade i Christoph Duthuron, adaptada per la directora Tamzin Towsend, “FUGADAS”, que interpretan Maria Galiana i Berta Ojea.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat