Botó Contacta amb Badaweb

Programació teatral dissabte

Publicada: 29.10.2010Secció: Cultura

Demà, dissabte, Badalona acull dos actes en els teatres badalonins. Un, precisament, pels amants del teatre i la història de Badalona amb Badalona, la Mar d'Històries, al Principal, i l'altra, al Zorrilla, pels amants de la música i el cant coral amb un concert de cants espirituals negres.



Concretament, aquest últim, és un concert a càrrec de corals de diferents viles de Catalunya, on figura la Coral Art i Cultura de Canyet, que interpretarà un extens repertori. Serà a dos quarts de nou del vespre.



Pel que fa a l'obra de teatre, serà a dos quarts de deu de la nit al teatre Principal . Badalona, la Mar d'Històries és un text que donarà a conèixer de manera dramàtica els aconteixements més importants de la història de la nostra ciutat des de l'arribada del tren de vapor, al 1848, fins els nostres dies. El text ha estat escrit per encàrrec, al guionista de TV3, Piti Español i dirigit l'opel barceloní Roger Julià. Finalment, pel que fa a la interpretació va a càrrec d'un extens repartiment on figuren actrius i actors de diferents grups amateurs de Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat