Botó Contacta amb Badaweb

La programació teatral del cap de setmana

Publicada: 22.10.2010Secció: Cultura

Poesia, música, dansa, comèdia i teatre familiar seran els protagonistes d'aquest cap de setmana als teatres badalonins. La primera proposta arrenca aquest vespre, a dos quarts de deu, amb la darrera creació del grup ERRE QUE ERRE, que portarà al Teatre Principal un joc de dansa interactiva sota el títol d'Avatar. També aquest vespre, a partir de les 9, el Teatre del Círcol es representarà l'obra “Momentos” de Cristina Poch, interpretada pel Centre d'Interpretació POKHARA Teatral. L'obra també es podrà veure demà dissabte a les 9 del vespre. Una altra de les propostes teatrals del cap de setmana a Badalona arribarà demà al Teatre Zorrilla amb l'Ensemble de l'Orquestra de Cadaqués amb l'espectacle “Poèmes d'Amour, El Amor Brujo”.

El muntatge esta dividit en dues parts, a la primera es podrà escoltar part de l'obra d'Issac Albéniz que va dedicar a Sara BERNHARDIT. Finalment l'actor badaloní Jordi Dauder NO podrà recitar aquests poemes i en el seu lloc hi actuarà l'actor Joan Crosas, que ha explicat que la música i els poemes aniran combinats en aquest espectacle. A la segona part dels Poèmes d'Amour, El Amor Brujo es podran escoltar les obres més conegudes de Falla a travès de la cantaora Estrella Morente. L'espectacle començarà a les 9 del vespre, al Teatre Zorrilla. Per últim, el diumenge a les 6 de la tarda,al mateix Teatre Zorrilla acollirà l'espectacle familiar “Les Aventures d'Hèrcules”, a càrrec de la Companyia Maremagnum. L'obra esta recomada per a infants de 3 a 12 anys.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat