Botó Contacta amb Badaweb

Badalona acollirà la vintena Trobada de Gegants de la Comarca del Maresme

Publicada: 05.10.2010Secció: Cultura

Aquest diumenge Badalona acollirà la vintena Trobada de Gegants de la Comarca del Maresme. I és que enguany la colla local ha estat pubilla de l'agrupació comarcal; un càrrec que abandonarà aquest cap de setmana coincidint amb la proclamació de la nova pubilla del Maresme.

Més de vint colles del Maresme protagonitzaran una cercavila que anirà des de La Rambla fins al Parc de Can Solei, on tindrà lloc el tradicional ball de gegants. La jornada arrencarà a les onze del matí amb una plantada de gegants al davant del monument a Roca i Pi. Ja fa 18 anys que els geganters de Badalona formen part de la Federació de Colles de la Comarca del Maresme. Per potenciar aquests lligams amb les poblacipns veïnes, en la festa de diumenge hi seran presents diversos elements comuns com són el pas del tren a tocar de la platja o la presència de romans i laietans en temps passats. A més, en aquesta trobada els assistents podran gaudir d'algunes imatges destacades de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya com són els 4 capgrossos principals de l'entitat batejats amb els noms de les estacions, els gegants Treball i Cultura i també els Gegantons de Catalunya. En total, es preveu la participació de 1.000 amants de la cultura tradicional del país.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat