Botó Contacta amb Badaweb

El Zorrilla acull dissabte el segon festival de curtmetratges en llengua de signes

Publicada: 15.09.2010Secció: Cultura

El Teatre Zorrilla acull el proper dissabte a la tarda el segon Festival de Curmetratges en llengua de signes. L'organització del Festival corre a càrrec de la Llar de persones sordes de Badalona amb la col·laboració de Filmets. L'objectiu és mostrar que la llengua de signes és una llengua vàlida en molts contextos. En total s'han presentat 12 curtmetratges en llenguatge de signes tant en llengua catalana com castellana, ja que es tracta d'un festival a nivell estatal. Hi ha participants de Madrid, Valladolid i Andalusia. El curtmetratge “La pantalla màgica” de Miguel Ruiz és l'únic film d'un badaloní. Tot el procés de realització dels curtmetratges està fet en llenguatge de signes i els productors, directors i actors l'han utilitzat. El certàmen vol mostrar igualtat a nivell comunicatiu i que les persones que no sàpiguen la llengua de signes puguin accedir-hi.

Hi haurà un primer, un segon i un tercer premi amb dotacions de fins a 600 euros. També es farà un reconeixement al millor director, actor i actriu i un premi especial al millor cartell publicitari del festival. El segon Festival de Curmetratges en llengua de signes arrencarà dissabte a les 4 de la tarda al Teatre Zorrilla i està obert a tothom ja que l'entrada és gratuïta.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat