Botó Contacta amb Badaweb

Una coral italiana actua a l'església de Santa Maria

Publicada: 10.09.2010Secció: Cultura

La coral italiana Le Voci Bianche del Coro Polifonico Farnesiano actuarà demà dissabte a l'Esglèsia de Santa Maria. El concert, que serà gratuït, forma part de l'intercanvi realitzat amb el Cor Jove del Conservatori de Badalona amb aquesta formació coral italiana. A les 9 del vespre es podrà escoltar la formació coral de Piazencia Le Voci Bianche del Coro Polifonico Farnesiano dirigida per Mario Pigazzini. És un cor de nois i noies que interpretaran música de diverses èpoques i països com del renaixement o de Palestina, a més de temes actuals. Finalment el Cor Jove del Conservatori de Badalona i el cor italià cantaran dues cançons conjuntament.

El Cor Jove del Conservatori de Badalona ja ha realitzat altres intercanvis amb amb el cor hongarès i amb corals de França com la del conservatori de Toulouse. Dissabte a les 9 del vespre l'Esglèsia de Santa Maria acollirà el concert de la coral italiana de Piazencia.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat