Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Ja s'han obert les incripcions pel primer Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona

Ja s'han obert les incripcions pel primer Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona

Publicada: 08.09.2010Secció: Cultura

L'empresa badalonina Nautilus Comunicació i Cultura ha posat en marxa, juntament amb l'ajuntament i el patrocini de Caixa Laietana, la primera edició del Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona. Aquest concurs, que neix l'any en què s'ha anunciat la conversió de l'antic edifici de la CACI en el futur Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya, pretén situar la ciutat de Badalona en la primera línia del dibuix artístic.

Per participar al Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona, en el qual poden participar tant dibuixants professionals com amateurs, cal presentar 10 tires de còmic en blanc i negre. El dibuix guanyador serà publicat en un dels rotatius del grup El Punt i obtindrà 3.000 euros de premi.

Per inscriure's al concurs cal registrar-se a www.nautiluscomunicació.com/concurscomic abans del 12 d'octubre. El veredicte final es farà públic el proper 28 d'octubre en un acte que es farà a la ciutat. De moment, ja hi ha 40 participants, que sotmetran la seva obra al judici d'un jurat format per representants de l'Associació d'Il·lustradors de Catalunya i la FICOMIC, entitat organitzadora del Saló del Còmic, entre d'altres.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat