Botó Contacta amb Badaweb

Badalona Comunicació comença temporada amb moltes novetats

Publicada: 06.09.2010Secció: Cultura

Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona comencen avui la nova temporada 2010-2011 després de setmanes de feina de redacció. Nous continguts, seccions, punts de vista i col·laboradors de Badalona Comunicació seran presents tant als espais informatius de la casa com també als diversos magazines que conformen la graella de programes.

Una de les novetats de la nova temporada a Televisió Badalona és el Sortida Nord, el magazín de Televisió Badalona, és que el nombre de col·laboradors que hi participaran s'ha doblat. Moda, actualitat divertida, els racons favorits dels badalonins o les noves tecnologies són algunes de les temàtiques que es tractaran. També es mantenen d'altres que ja hem pogut veure les darreres temporades com la música i el cinema. Una de les clàssiques és la participació de la Rosalia. Pel que fa al Ciutat Oberta, cada matí de 10 a 1, la intenció és seguir apropant la ciutat als badalonins. Per aquest motiu el magazín de Ràdio Ciutat de Badalona sortirà al carrer més que mai. A banda de les noves incorporacions, el magazín de Ràdio Ciutat mantindrà algunes de les seccions ja consolidades, com les tertúlies d'esports o de joves, la política internacional o la cultura. També els informatius de Ràdio Ciutat de Badalona recuperen la normalitat. El Badalona Matí torna amb dues rondes informatives per adaptar-se millor als horaris dels oients, a les 8 i a dos quarts de 9. La taula d'actualitat, un dels espais més seguits del programa, començarà enguany a les 9 del matí i comptarà amb nous tertulians. També dilluns torna el Badalona Vespre a Ràdio Ciutat, un informatiu de mitja hora, amb un to més relaxat i un recull de tota la informació que ha generat la jornada. Pel que fa a Televisió Badalona, l'informatiu del migdia, el Badalona al Dia, continuarà començant a les dues i recuperarà el seu horari habitual, fins gairebé les 3 de la tarda. L'informatiu del vespre, com durant tot l'agost, manté el seu horari habitual, de 8 a dos quarts de 9. I també a partir d'avui torna a la graella de Ràdio Ciutat de Badalona el programa Nines Russes en la que serà la seva tercera temporada. De dilluns a divendres, de 7 a 9 del vespre, els oients d'aquesta casa podran gaudir del treball fet per l'equip del Nines Russes, així com dels seus col·laboradors, persones i entitats, que dia a dia aposten per fer difusió del treball social que es fa al municipi. La germana televisiva del programa de ràdio, Nines Russes TV, també reprendrà les emissions el proper mes d'octubre.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat