Botó Contacta amb Badaweb

La tercera agenda cultural trimestral de Badalona ja està al carrer

Publicada: 08.07.2010Secció: Cultura

Ja ha sortit al carrer la tercera agenda cultural trimestral editada per l'Ajuntament de Badalona i que inclou tota la programació cultural dels mesos de juliol, agost i setembre. L'agenda, que es pot trobar a totes les dependències municipals, inclou també la programació de les Nits d'estiu i la festa major d'agost. El regidor de cultura i patrimoni cultural, Mateu Chalmeta ha destacat que la nova agenda inclou els actes ordenats tant temàticament com cronològicament.

La intenció del govern de Badalona es seguir editant aquesta guia cultural de cara al proper any, més enllà de la capitalitat cultural. Tot I així estan estudiant la periodicitat I el format en què s'editarà.

La regidoria de cultura ha assegurat que és un compromís del govern municipal donar continuïtat a una publicació informativa dels actes culturals de la ciutat. Cultura vol potenciar les activitats de les diferents entitats que hi ha a Badalona, més enllà de la programació de l'Ajuntament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat