Botó Contacta amb Badaweb

Aquest vespre comencen les Nits d'Estiu del Museu de Badalona

Publicada: 02.07.2010Secció: Cultura

Aquest vespre, a partir de dos quarts de deu, el Museu de Badalona dóna el tret de sortida a una nova edició de les Nits d'Estiu, una cita que convida a tots els badalonins a passar unes nits especials en un dels espais més emblemàtics del patrimoni arquitectònic de la ciutat: parlem de la fàbrica de l'Anís del Mono.

Tot i que la crisi econòmica ha comportat enguany una retallada en la programació de les Nits d'Estiu del Museu, els responsables del cicle asseguren que la qualitat de les actuacions no se'n ha ressentit. N'ha parlat Marga Abras, tècnica del Museu de Badalona.

Aquest vespre, al patí de la fàbrica modernista de l'Anís del Mono, ressonaran les notes del piano d'Albert Guinovart. Aquest reconegut pianista i compositor interpretarà algunes de les seves peces, així com diverses composicions de Chopin com a homenatge a aquest gran músic polonès en el segon centenari del seu naixement.

"Coleing Porter", o el que és el mateix, Clara Luna i Xavi Maureta clouran el festival amb una actuació dedicada als càlids ritmes de Cole Porter. Serà el proper 9 de juliol.

Per als interessats en assistir a aquestes cites, cal fer reserva prèvia per telèfon al 93 384 17 50.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat