Botó Contacta amb Badaweb

La Pau Gargallo crea els rètols dels espais del Museu del Còmic i la Il·lustració

Publicada: 08.06.2010Secció: Cultura

Els alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo han creat els rètols que indicaran els diferents espais del futur Museu del Còmic i la Il·lustració que s'ubicarà a la fàbrica de la CACI. En un taller de tipografia, els participants han dissenyat una senyalització basant-se en l'estil d'algun còmic. Segons els responsables del taller, es tractava de dibuixar personatges de còmic en forma de lletra.

El Roger Ametller i la Maria Olivé són dos exalumnes de l'Escola Pau Gargallo que han participat en el taller ‘Va de Lletres’. Tots dos han fet servir tinta xina per crear els seus rètols però un s'ha basat en el personatge del Lobo i l'altre en el còmic Sin City.

La temàtica era lliure i els materials a utilitzar també. Per aixó, fent ús de pinzell, rotuladors o l'ordinador, el resultat del taller de tipografia ha estat una gran varietat d'estils aplicats a les lletres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat