Botó Contacta amb Badaweb

Explosió de gas al carrer Badajoz de Badalona

Publicada: 07.06.2010Secció: Successos

Quatre persones, una d'elles de gravetat, van resultar ferides ahir a la nit en una explosió per una presumpta acumulació de gas en un pis del carrer Badajoz de Badalona, segons dades dels Bombers de la Generalitat. La explosió es va produir per causes que es desconeixen, al voltant de dos quarts de deu de la nit, en una cuina del número dos d'aquest carrer. El cos de bombers va desplaçar 7 dotacions de bombers que van comprovar que l'estructura del pis no presentava cap afectació.

Una de les dones afectades va haver de ser traslladada a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades de segon grau que afectaven al 35% del seu cos, bàsicament en cames i braços. Unes altres tres persones van ser ateses pels serveis mèdics per ferides molt lleus: un menor de quatre anys, amb una contusió en el front, una dona amb una crisi d'ansietat i un nen, amb una lleu ferida al coll. A l'arribada de les dotacions de bombers, els veïns havien evacuat l'edifici pel seu propi peu. La majoria de veïns van tornar a casa abans de la mitja nit un cop els bombers van ventilar l'edifici.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat